Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone awokado sprawuje się świetnie jako kompan dla jajka. Oryginalne zestawienie - ciekawy dodatek.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 263
Królowa grilla :)
Odsłon: 66
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 60
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 67
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 214
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 263
Królowa grilla :)
Odsłon: 66
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 60
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 67
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 214
Składniki
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i przekroić na pól. Jedno awokado obrać i przekroić na pół, usunąć pestkę, wyjąć miąższ i pokroić w kosteczkę, skropić sokiem z cytryny, doprawić sola i pieprzem. Drugie awokado pokroić w plasterki i także skropić sokiem z cytryny.
Na jajka położyć plasterki pomidorka, na nie wyłożyć kosteczkę z awokado. Jajka układać na talerzu, dekorować plasterkami awokado, oprószyć sola i pieprzem.