Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone awokado sprawuje się świetnie jako kompan dla jajka. Oryginalne zestawienie - ciekawy dodatek.
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 115
Proponuje sernik z ciasteczkami OREO, przepis prosty , nieskomplikowany a ser...
Odsłon: 226
Przepis dnia
Bardzo smaczne rurki z ciasta francuskiego, nadziane kremem o smaku czekolado...
Odsłon: 2904
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 80
Wariacja na temat zupy pieczarkowej. Tym razem wykorzystałam seler naciowy, k...
Odsłon: 192
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 115
Proponuje sernik z ciasteczkami OREO, przepis prosty , nieskomplikowany a ser...
Odsłon: 226
Przepis dnia
Bardzo smaczne rurki z ciasta francuskiego, nadziane kremem o smaku czekolado...
Odsłon: 2904
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 80
Wariacja na temat zupy pieczarkowej. Tym razem wykorzystałam seler naciowy, k...
Odsłon: 192
Składniki
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i przekroić na pól. Jedno awokado obrać i przekroić na pół, usunąć pestkę, wyjąć miąższ i pokroić w kosteczkę, skropić sokiem z cytryny, doprawić sola i pieprzem. Drugie awokado pokroić w plasterki i także skropić sokiem z cytryny.
Na jajka położyć plasterki pomidorka, na nie wyłożyć kosteczkę z awokado. Jajka układać na talerzu, dekorować plasterkami awokado, oprószyć sola i pieprzem.