Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam pastę z makreli wędzonej, podzieliłam ją na dwie części, jedną do chleba na kanapki a drugą do nadziania jajek. Wyszły bardzo smaczne i na pewno takie jajka wylądują u mnie na święta wielkanocne. Polecam
garnek, nóż, widelec, talerzyk, łyżeczka,
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Składniki
Podaję przepis na pastę z makreli wędzonej - oto link do przepisu; https;//smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-pasta-z-makreli-wedzonej,2034853,bozena1960.html Ugotowane jajka obrać ze skorupek , przekroić na połówki wyjąć żółtka i wmieszać je do pasty z makreli wędzonej. Po wymieszaniu pastą nadziewać połówki jajek, nałożyć kleks majonezu i ozdobić listkiem natki pietruszki. Smacznego
Przygotowanie jajek do nadziewania.
Jajka gotowe do podania.