Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam pastę z makreli wędzonej, podzieliłam ją na dwie części, jedną do chleba na kanapki a drugą do nadziania jajek. Wyszły bardzo smaczne i na pewno takie jajka wylądują u mnie na święta wielkanocne. Polecam
garnek, nóż, widelec, talerzyk, łyżeczka,
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2601
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105019
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2040
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5908
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2601
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105019
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2040
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5908
Składniki
Podaję przepis na pastę z makreli wędzonej - oto link do przepisu; https;//smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-pasta-z-makreli-wedzonej,2034853,bozena1960.html Ugotowane jajka obrać ze skorupek , przekroić na połówki wyjąć żółtka i wmieszać je do pasty z makreli wędzonej. Po wymieszaniu pastą nadziewać połówki jajek, nałożyć kleks majonezu i ozdobić listkiem natki pietruszki. Smacznego
Przygotowanie jajek do nadziewania.
Jajka gotowe do podania.