Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam pastę z makreli wędzonej, podzieliłam ją na dwie części, jedną do chleba na kanapki a drugą do nadziania jajek. Wyszły bardzo smaczne i na pewno takie jajka wylądują u mnie na święta wielkanocne. Polecam
garnek, nóż, widelec, talerzyk, łyżeczka,
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 593
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11917
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 593
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11917
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Podaję przepis na pastę z makreli wędzonej - oto link do przepisu; https;//smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-pasta-z-makreli-wedzonej,2034853,bozena1960.html Ugotowane jajka obrać ze skorupek , przekroić na połówki wyjąć żółtka i wmieszać je do pasty z makreli wędzonej. Po wymieszaniu pastą nadziewać połówki jajek, nałożyć kleks majonezu i ozdobić listkiem natki pietruszki. Smacznego
Przygotowanie jajek do nadziewania.
Jajka gotowe do podania.