Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj talerz z jajkami o różnych smakach oraz nadziewane pieczarkami . Pyszna przekąska która sprawdza się na różnych imprezach okolicznościowych. Polecam
garnek, nóż, talerz, widelec, patelnia, łyżka,
Ziemniaki pod serową pierzynką są… cóż, serowe. Bardzo serowe. Jeszcze mocnie...
Odsłon: 821
Przecieru pomidorowego nie może zabraknąć w mojej spiżarni na zimę. Przecier...
Odsłon: 224
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 108
Ziemniaki pod serową pierzynką są… cóż, serowe. Bardzo serowe. Jeszcze mocnie...
Odsłon: 821
Przecieru pomidorowego nie może zabraknąć w mojej spiżarni na zimę. Przecier...
Odsłon: 224
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 108
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać i przekroić na połówki. Z trzech ugotowanych przekrojonych jajek wyjąc żółtka i rozdrobnić widelcem. Pieczarki oczyścić i pokroić w drobną kostkę , podsmażyć na maśle klarownym z pokrojoną w drobną kostkę cebulą. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Po podsmażeniu i wystudzeniu połączyć z rozdrobnionymi żółtkami oraz majonezem. Masą napełniać przygotowane białka bez żółtek, pozostałe połówki jajek udekorować majonezem, ketchupem. Wbić wykałaczki i ułożyć na liściach szpinaku lub sałaty. Obok ułożyć mini kulki mozzarelli. Smacznego
Jajka gotowe do podania.