Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka na śniadanie są klasykiem. Warto je jednak urozmaicić.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5493
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 987
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1419
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5493
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 987
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1419
Składniki
Dymki oczyścić i wraz ze szczypiorem posiekać. Pomidory i paprykę umyć, pokroić w kostkę. Natkę pietruszki opłukać, osuszyć i drobno posiekać. Połączyć pomidory, paprykę, dymkę i natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą, pieprzem i kilkoma kroplami tabasco. Na oliwie usmażyć jajka. Następnie opiec chleb tostowy. Na talerzu ułożyć jajko i porcję salsy, podawać z ciepłymi tostami.