Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu jajka faszerowane łososiem.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 104
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 104
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Składniki
Jajka gotujemy w lekko osolonej wodzie na twardo. Studzimy i obieramy.
Jajka kroimy na połówki i wyjmujemy żółtka.
Łososia drobno kroimy i dodajemy do żółtek. Ucieramy na jednolitą . masę. Dodajemy majonez i delikatnie mieszamy. Tak przygotowanym farszem napełniamy jajka. Dekorujemy koperkiem. Życzę smacznego :)