Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i efektowna przekąska
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić na połówki, 2. ogórki i grzybki pokroić w drobną kostkę, odsączyć, wymieszać z majonezem, doprawić, 3. jajka owinąć w wędlinę, wierzch polać sosem, smacznego