Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane jajka wielkanocne z trzech prostych składników. Chwila roboty i efektowana przekąska na świąteczny stół jest gotowa do serwowania gościom. Najprostszy farsz do jajek wielkanocnych Jak zrobić nieprzekombinowane, proste jajka faszerowane na wielkanocny stół? Wystarczy ugotować dobrej jakości jajka na twardo, obrać ze skorupek, przeciąć na pół, wydrążyć żółtka i przełożyć je do miski. Następnie rozgnieść je widelcem, dodać musztardę, majonez i ulubione przyprawy. To wszystko! Tak przygotowanym farszem należy nadziać jajka, udekorować koperkiem, rzeżuchą lub szczypiorkiem lub oprószyć ulubionymi przyprawami. Prosty przepis na jajka wielkanocne można również wzbogacić o dodatek ulubionych warzyw, ziół bądź szynki.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17720
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1822
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15475
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6475
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17720
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1822
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15475
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6475
Składniki
Jajka ugotuj na twardo - w rondelku nastaw wodę, dodaj pół łyżeczki soli. Jajka wkładaj delikatnie łyżką do wrzącej wody. Gotuj przez około 10 minut.
Ugotowane jajka przestudź, obierz ze skorupki, przekrój na pół. Ze środka wydrąż żółtka i przełóż je do miski. Dodaj majonez, musztardę i przyprawy. Składniki wymieszaj.
Farsz do jajek wielkanocnych przełóż do rękawa cukierniczego. Faszeruj jajka. Oprósz je słodką papryką i ozdób gałązką koperku.