Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na kolacje lub jako przekąska na rożne okazje i imprezy, szybka i prosta w przygotowaniu .
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23098
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23098
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i przekrój na pół . Koperek i szczypiorek drobno posiekaj. Cebule, rzodkiewki i ogórka pokrój w bardzo drobną kostkę lub zetrzyj na tarce . Wszystkie składniki wymieszaj.
Na talerzu lub półmisku ułóż połówki jajek. Warzywa dopraw do smaku solą i pieprzem dodaj według uznania majonez, wymieszaj .
Na połówki jajek wykładają po łyżeczce sosu i gotowe. Polecam .