Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na kolacje lub jako przekąska na rożne okazje i imprezy, szybka i prosta w przygotowaniu .
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4402
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11967
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4402
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11967
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i przekrój na pół . Koperek i szczypiorek drobno posiekaj. Cebule, rzodkiewki i ogórka pokrój w bardzo drobną kostkę lub zetrzyj na tarce . Wszystkie składniki wymieszaj.
Na talerzu lub półmisku ułóż połówki jajek. Warzywa dopraw do smaku solą i pieprzem dodaj według uznania majonez, wymieszaj .
Na połówki jajek wykładają po łyżeczce sosu i gotowe. Polecam .