Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na kolacje lub jako przekąska na rożne okazje i imprezy, szybka i prosta w przygotowaniu .
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 62
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 62
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i przekrój na pół . Koperek i szczypiorek drobno posiekaj. Cebule, rzodkiewki i ogórka pokrój w bardzo drobną kostkę lub zetrzyj na tarce . Wszystkie składniki wymieszaj.
Na talerzu lub półmisku ułóż połówki jajek. Warzywa dopraw do smaku solą i pieprzem dodaj według uznania majonez, wymieszaj .
Na połówki jajek wykładają po łyżeczce sosu i gotowe. Polecam .