Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam dzisiaj na śniadanie pysznie nadziane jajka. Farsz przygotowany z papryki, ugotowanych żółtek, przypraw oraz smakowitego majonezu.
garnek, nóż, talerz, tarka, łyżka, widelec,
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11709
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39336
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11709
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39336
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać przekroić na pół i wyjąć żółtka. Papryki po umyciu i oczyszczeniu z gniazd nasiennych drobniutko pokroić. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Farsz: Żółtka rozgnieść widelcem, dokładnie wymieszać z przygotowaną papryką, ze startym żółtym serem oraz majonezem. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Tak przygotowanym farszem napełnić białka jajek. Udekorować paseczkami papryki oraz zieloną pietruszką.
Przygotowanie farszu.