Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam dzisiaj na śniadanie pysznie nadziane jajka. Farsz przygotowany z papryki, ugotowanych żółtek, przypraw oraz smakowitego majonezu.
garnek, nóż, talerz, tarka, łyżka, widelec,
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1054
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 512
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 42
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1054
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 512
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 42
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać przekroić na pół i wyjąć żółtka. Papryki po umyciu i oczyszczeniu z gniazd nasiennych drobniutko pokroić. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Farsz: Żółtka rozgnieść widelcem, dokładnie wymieszać z przygotowaną papryką, ze startym żółtym serem oraz majonezem. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Tak przygotowanym farszem napełnić białka jajek. Udekorować paseczkami papryki oraz zieloną pietruszką.
Przygotowanie farszu.