Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka gotowane na twardo z łagodnym farszem z serem twarogowym - doskonałe na śniadanie, idealne na kolacje, znakomite do zimnego bufetu:)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 148
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 148
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i przekrawamy na pół. Delikatnie /aby nie uszkodzić białek/ wyjmujemy żółtka i ucieramy je na jednolitą masę z serem twarogowym, jogurtem greckim, sola i pieprzem. Przygotowanym farszem napełniamy białka i dekorujemy natką pietruszki.