Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka gotowane na twardo z łagodnym farszem z serem twarogowym - doskonałe na śniadanie, idealne na kolacje, znakomite do zimnego bufetu:)
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 63
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 782
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 78
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 63
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 782
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 78
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i przekrawamy na pół. Delikatnie /aby nie uszkodzić białek/ wyjmujemy żółtka i ucieramy je na jednolitą masę z serem twarogowym, jogurtem greckim, sola i pieprzem. Przygotowanym farszem napełniamy białka i dekorujemy natką pietruszki.