Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na sos tatarski do jajaek
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7293
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 594
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 153
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 393
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7293
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 594
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 153
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 393
Składniki
Ogórki, grzybki, jajka pokroić w drobną kostkę, dodać majonez, jogurt, chrzan i wymieszać, doprawić solą, pieprzem sokiem z cytryny i wymieszać. Przygotowanym sosem można napełnić połówki jajek.