Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka z sosem tatarskim

Jajka z sosem tatarskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 58 Ocena: 431

Dodano:

Odsłon: 357

przepis na sos tatarski do jajaek

Składniki

  • 4 ogórki kiszone
  • 5 grzybków marynowanych
  • 2 ugotowane jajka
  • 1 łyżeczka chrzanu
  • 1 łyżka jogurtu
  • 1 łyżka majonezu
  • Sól, pieprz
  • Odrobina soku z cytryny
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ogórki, grzybki, jajka pokroić w drobną kostkę, dodać majonez, jogurt, chrzan i wymieszać, doprawić solą, pieprzem sokiem z cytryny i wymieszać.
    Przygotowanym sosem można napełnić połówki jajek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń