Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowicie nadziewana bułeczka, świetny sposób na odświeżenie już nieco czerstwego pieczywa.
Nóż, blaszka i papier do pieczenia.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38511
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 396
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38511
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 396
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
W kajzerkach od góry zrobić wgłębienie, odciąć bułkę z wierzchu i wydrążyć trochę ze środka, tak by powstał otwór, który będzie można wypełnić jajkiem i dodatkami. Spód każdego otworu posmarować ketchupem i wyłożyć wędliną (miałam pieczeń cienko ukrojoną) i serem żółtym. Wbić na to do każdej bułki po jajku. Cebulkę w miarę drobno pokroić, koperek posiekać. Jajka z wierzchu oprószyć solą i pieprzem oraz posypać pokrojoną cebulką i koperkiem. Zapiekać w temperaturze 180 stopni od 10 do 15 minut, w zależności, czy chcemy, żeby jajko ścięło się mniej, czy bardziej.