Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 351
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 136
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3911
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 590
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 351
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 136
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3911
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 590
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Szpinak ugotować przez parę minut w osolonym wrzątku, bez przykrycia, odcedzić, odsączyć z wody, posiekać i przestudzić. Wymieszać z roztartym twarogiem, jajkami, startym żółtym serem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Ugotowane rurki nadziewać farszem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem. Z masła, mąki i mleka zrobić sos beszamelowy, posolić. Sosem tym polać faszerowany makaron i posypać startym serem. Zapiec w nagrzanym piekarniku do zrumienienia sera.