Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 204
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27761
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 112
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 204
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27761
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 112
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Szpinak ugotować przez parę minut w osolonym wrzątku, bez przykrycia, odcedzić, odsączyć z wody, posiekać i przestudzić. Wymieszać z roztartym twarogiem, jajkami, startym żółtym serem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Ugotowane rurki nadziewać farszem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem. Z masła, mąki i mleka zrobić sos beszamelowy, posolić. Sosem tym polać faszerowany makaron i posypać startym serem. Zapiec w nagrzanym piekarniku do zrumienienia sera.