Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i smaczny sposób na szybką przekąskę. Podawane z sosami są idealne jako przekąska.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 635
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 441
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1557
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 635
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 441
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1557
Składniki
Piekarnik nagrzać do 230 stopni. Płat cista francuskiego pociąć na 0,5 cm paski (wzdłuż krótkiego boku). Każde pętko kabanosa owinąć ścisło paskiem ciasta. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia Piec w nagrzanym piekarniku około 10-12 minut. Podawać z ulubionymi sosami np. madziarów.