Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i smaczny sposób na szybką przekąskę. Podawane z sosami są idealne jako przekąska.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457000
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1271
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2139
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 524
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457000
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1271
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2139
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 524
Składniki
Piekarnik nagrzać do 230 stopni. Płat cista francuskiego pociąć na 0,5 cm paski (wzdłuż krótkiego boku). Każde pętko kabanosa owinąć ścisło paskiem ciasta. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia Piec w nagrzanym piekarniku około 10-12 minut. Podawać z ulubionymi sosami np. madziarów.