Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i smaczny sposób na szybką przekąskę. Podawane z sosami są idealne jako przekąska.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11881
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16180
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11881
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16180
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5149
Składniki
Piekarnik nagrzać do 230 stopni. Płat cista francuskiego pociąć na 0,5 cm paski (wzdłuż krótkiego boku). Każde pętko kabanosa owinąć ścisło paskiem ciasta. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia Piec w nagrzanym piekarniku około 10-12 minut. Podawać z ulubionymi sosami np. madziarów.