Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23917
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 180
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 382
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 543
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23917
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 180
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 382
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 543
Składniki
Kalafior dzielimy na różyczki ,myjemy i osączamy. Oprószamy solą ziołową i pieprzem. W misce mieszamy majonez ,mleko i mąkę (ciasto ma być gęste). Do smaku doprawiamy pieprzem. Różyczki kalafiora zanurzamy w cieście ,smażymy na rozgrzanym ,głębokim oleju,na rumiano. Przekładamy na ręcznik papierowy i osączamy z nadmiaru tłuszczu.
Pytania i odpowiedzi tylko na blogu.