Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 875
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 875
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 303
Składniki
Kalafior dzielimy na różyczki ,myjemy i osączamy. Oprószamy solą ziołową i pieprzem. W misce mieszamy majonez ,mleko i mąkę (ciasto ma być gęste). Do smaku doprawiamy pieprzem. Różyczki kalafiora zanurzamy w cieście ,smażymy na rozgrzanym ,głębokim oleju,na rumiano. Przekładamy na ręcznik papierowy i osączamy z nadmiaru tłuszczu.
Pytania i odpowiedzi tylko na blogu.