Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapeczki chrzanowe to idealna przekąska dla miłośników aromatycznych smaków. Łączą ostrość z delikatną słodkością. Wypróbuj na domową imprezę!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30972
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3663
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5009
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30972
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3663
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5009
Składniki
Mocno schłodzoną śmietanę ubij na sztywno. Dodawaj po łyżce chrzan, miksując na niskich obrotach. Na koniec dodaj cukier, sól i pieprz do smaku, wymieszaj.
Szynkę konserwową przekrój na pół. Paprykę podziel w drobne paski. Bagietkę podziel na równe części. Z pomocą szprycy jak do kremu ciasta wyłóż mus chrzanowy. Nabij na wykałaczkę zwiniętą w rulon szynkę i wbij w bagietkę. Udekoruj papryką czerwoną i zielonymi ziołami.