Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapeczki chrzanowe to idealna przekąska dla miłośników aromatycznych smaków. Łączą ostrość z delikatną słodkością. Wypróbuj na domową imprezę!
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 92
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 543
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 73
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 92
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 543
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 73
Składniki
Mocno schłodzoną śmietanę ubij na sztywno. Dodawaj po łyżce chrzan, miksując na niskich obrotach. Na koniec dodaj cukier, sól i pieprz do smaku, wymieszaj.
Szynkę konserwową przekrój na pół. Paprykę podziel w drobne paski. Bagietkę podziel na równe części. Z pomocą szprycy jak do kremu ciasta wyłóż mus chrzanowy. Nabij na wykałaczkę zwiniętą w rulon szynkę i wbij w bagietkę. Udekoruj papryką czerwoną i zielonymi ziołami.