Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomimo dodanego bekonu kanapka jest fit
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13668
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13668
Składniki
Pasta : zmiksowałem awokado, sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz kajeński. Wysmażyłem bekon na suchej patelni, osączyłem z tłuszczu na papierowym ręczniku. Zrumieniłem w tosterze kromki chleba,.Dwie posmarowałem pastą z awokado. Obłożyłem sałatą, pomidorem, cebulą i bekonem, przykryłem pozostałymi kromkami chleba.