Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekonomicznie wykorzystane mięso z podudzia, na którym ugotowaliśmy rosół. Może to być kanapka do pracy, kanapka na kolację lub śniadanie następnego dnia.
Deska I nóż do krojenia, małe naczynie
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 112
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 99
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 112
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 99
Składniki
Mięso pokroić w drobne kawałki lub poszarpać widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę
Dodać majonez , sól, pieprz i wymieszać Chleb lub bułkę smarujemy masłem i pokrywamy otrzymaną masą.