Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekonomicznie wykorzystane mięso z podudzia, na którym ugotowaliśmy rosół. Może to być kanapka do pracy, kanapka na kolację lub śniadanie następnego dnia.
Deska I nóż do krojenia, małe naczynie
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 25
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2811
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4172
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 25
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2811
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4172
Składniki
Mięso pokroić w drobne kawałki lub poszarpać widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę
Dodać majonez , sól, pieprz i wymieszać Chleb lub bułkę smarujemy masłem i pokrywamy otrzymaną masą.