Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekonomicznie wykorzystane mięso z podudzia, na którym ugotowaliśmy rosół. Może to być kanapka do pracy, kanapka na kolację lub śniadanie następnego dnia.
Deska I nóż do krojenia, małe naczynie
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15750
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1487
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15750
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1487
Składniki
Mięso pokroić w drobne kawałki lub poszarpać widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę
Dodać majonez , sól, pieprz i wymieszać Chleb lub bułkę smarujemy masłem i pokrywamy otrzymaną masą.