Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kanapka z wysp fryzyjskich. Cos dla wielbicieli wedzonego lososia, który doskonale komponuje sie z cukinia i serem feta tworzac niezapomniany smak.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 127
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 854
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 532
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 127
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 854
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 532
Składniki
Cebule, pora i cukinie kroimy na polówki a nastepnie w plastry. Cukinie z cebula smazymy na oleju ok. 4 min, nastepnie dodajemy pora i jeszcze krótko podsmazamy. Doprawiamy sola i pieprzem i odstawiamy. Lososia "szarpiemy" na kawalki, fete kruszymy i dodajemy do smazonych warzyw. Bagietke kroimy na polówki i przekladamy masa lososiowo-warzywna.