Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kanapka z wysp fryzyjskich. Cos dla wielbicieli wedzonego lososia, który doskonale komponuje sie z cukinia i serem feta tworzac niezapomniany smak.
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 6
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 23
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 38
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 70
Obiad na sylwestra zaskoczy cię smakiem. Połączenie naleśników gryczanych z k...
Odsłon: 409
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 6
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 23
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 38
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 70
Obiad na sylwestra zaskoczy cię smakiem. Połączenie naleśników gryczanych z k...
Odsłon: 409
Składniki
Cebule, pora i cukinie kroimy na polówki a nastepnie w plastry. Cukinie z cebula smazymy na oleju ok. 4 min, nastepnie dodajemy pora i jeszcze krótko podsmazamy. Doprawiamy sola i pieprzem i odstawiamy. Lososia "szarpiemy" na kawalki, fete kruszymy i dodajemy do smazonych warzyw. Bagietke kroimy na polówki i przekladamy masa lososiowo-warzywna.