Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kanapka z wysp fryzyjskich. Cos dla wielbicieli wedzonego lososia, który doskonale komponuje sie z cukinia i serem feta tworzac niezapomniany smak.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 632
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 632
Składniki
Cebule, pora i cukinie kroimy na polówki a nastepnie w plastry. Cukinie z cebula smazymy na oleju ok. 4 min, nastepnie dodajemy pora i jeszcze krótko podsmazamy. Doprawiamy sola i pieprzem i odstawiamy. Lososia "szarpiemy" na kawalki, fete kruszymy i dodajemy do smazonych warzyw. Bagietke kroimy na polówki i przekladamy masa lososiowo-warzywna.