Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kanapka z wysp fryzyjskich. Cos dla wielbicieli wedzonego lososia, który doskonale komponuje sie z cukinia i serem feta tworzac niezapomniany smak.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 79
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 79
Składniki
Cebule, pora i cukinie kroimy na polówki a nastepnie w plastry. Cukinie z cebula smazymy na oleju ok. 4 min, nastepnie dodajemy pora i jeszcze krótko podsmazamy. Doprawiamy sola i pieprzem i odstawiamy. Lososia "szarpiemy" na kawalki, fete kruszymy i dodajemy do smazonych warzyw. Bagietke kroimy na polówki i przekladamy masa lososiowo-warzywna.