Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kanapka z wysp fryzyjskich. Cos dla wielbicieli wedzonego lososia, który doskonale komponuje sie z cukinia i serem feta tworzac niezapomniany smak.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13973
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15741
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6387
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13973
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15741
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6387
Składniki
Cebule, pora i cukinie kroimy na polówki a nastepnie w plastry. Cukinie z cebula smazymy na oleju ok. 4 min, nastepnie dodajemy pora i jeszcze krótko podsmazamy. Doprawiamy sola i pieprzem i odstawiamy. Lososia "szarpiemy" na kawalki, fete kruszymy i dodajemy do smazonych warzyw. Bagietke kroimy na polówki i przekladamy masa lososiowo-warzywna.