Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może się wydawać, że to ekstremalne połączenie, jednak panuje tutaj harmonia smaków. Sos jest wyśmienity, idealnie nada się też do sałatek.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1592
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 499
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1592
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 499
Składniki
Bagietki rozcinamy na pół. Smarujemy (dół i górę) dżemem malinowym. Jajko, pomidor i ser kroimy na plasterki. Dorsza (najpierw kruszymy na mniejsze kawałki) miksujemy z majonezem i śmietaną. Na dół bułki kładziemy plastry pomidora, na to plastry jajka, polewamy sosem, układamy plastry sera, posypujemy posiekaną natką pietruszki, zakrywamy górą bagietki. Podajemy od razu po przygotowaniu.