Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może się wydawać, że to ekstremalne połączenie, jednak panuje tutaj harmonia smaków. Sos jest wyśmienity, idealnie nada się też do sałatek.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10748
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4812
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 933
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9175
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10748
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4812
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 933
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9175
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Składniki
Bagietki rozcinamy na pół. Smarujemy (dół i górę) dżemem malinowym. Jajko, pomidor i ser kroimy na plasterki. Dorsza (najpierw kruszymy na mniejsze kawałki) miksujemy z majonezem i śmietaną. Na dół bułki kładziemy plastry pomidora, na to plastry jajka, polewamy sosem, układamy plastry sera, posypujemy posiekaną natką pietruszki, zakrywamy górą bagietki. Podajemy od razu po przygotowaniu.