Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspiracja byla kuchnia skandynawska, a powód prozaiczny - resztki schabu po przyjeciu. Powstala z nich pyszna kanapka z dodatkiem salaty, kremu chrzanowego i marynowanej czerwonej kapusty.
Krewetki lubię pod każdą postacią i z każdą przyprawą. Można je robić na wiel...
Odsłon: 620
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 79
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 17
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 43
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 56
Krewetki lubię pod każdą postacią i z każdą przyprawą. Można je robić na wiel...
Odsłon: 620
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 79
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 17
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 43
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 56
Składniki
Najpierw przygotowujemy czerwona kapuste. Szatkujemy lub kroimy w waskie paski, mieszamy ocet z cukrem, zalewamy nim kapuste i odstawiamy na ok. godzine. Nastepnie mieszamy wszystkie skladniki kremu i odstawiamy do lodówki. Bagietke kroimy na 4 równe kawalki, a potem na polówki. Obydwie polówki smarujemy kremem, na dolna kladziemy lisc salaty, nastepnie schab i odsaczona kapuste. Nakrywamy druga polówka.