Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i orzeźwiające kanapki z owocami! Krem kokosowy bez cukru i szkodliwych tłuszczy! Prosty przepis! Tylko kilka składników! Sto procent wege!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1310
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1112
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1310
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1112
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Do kielicha blendera przekładamy odsączoną i wypłukaną fasolę z puszki. Dodajemy sok z cytryny, wiórki kokosowe, erytrytol i napój roślinny. Blendujemy na niejednolity krem.
Przygotowujemy piętrowe kanapki: Kromki chleba tostowego smarujemy kremem i przekładamy plastrami ulubionych owoców( kiwi, truskawki, banan). Tak przygotowane kanapki schładzamy w lodówce. Smacznego!