Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki z kurczakiem, awokado i dressingiem miodowo-musztardowym
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10915
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4861
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 989
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9380
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1392
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10915
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4861
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 989
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9380
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1392
Składniki
Wszystkie składniki dresingu mieszamy do uzyskania płynnej konsystencji.
Awokado obrać, pokroić na ćwiartki, a cebulę na cienkie plasterki.
Na pieczywie ułożyć kolejno kawałki sałaty, kurczaka, ceubuli i awokado.
Skropić następnie przygotowanym dressigniem i obsypać czarnym pieprzem.