Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli trywialna w przygotowaniu bawarska klasyka
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17618
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1762
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15243
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4826
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8991
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17618
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1762
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15243
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4826
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8991
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy w ćwiartki i wrzucamy do miski
cebulę obieramy, siekamy i dokładamy do jajek
plastry łososia kroimy w mniejsze kawałki i dodajemy do pozostały składników
do miski dodajemy serek Philadelphia, całość doprawiamy solą i pieprzem i blendujemy na gładką masę
pastę przekładamy na kilka godzin do lodówki i gotowe, smacznego ;-)