Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli trywialna w przygotowaniu bawarska klasyka
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 681
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 66
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 91
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 681
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 66
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 91
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy w ćwiartki i wrzucamy do miski
cebulę obieramy, siekamy i dokładamy do jajek
plastry łososia kroimy w mniejsze kawałki i dodajemy do pozostały składników
do miski dodajemy serek Philadelphia, całość doprawiamy solą i pieprzem i blendujemy na gładką masę
pastę przekładamy na kilka godzin do lodówki i gotowe, smacznego ;-)