Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli trywialna w przygotowaniu bawarska klasyka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1264
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 652
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1370
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1264
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 652
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1370
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy w ćwiartki i wrzucamy do miski
cebulę obieramy, siekamy i dokładamy do jajek
plastry łososia kroimy w mniejsze kawałki i dodajemy do pozostały składników
do miski dodajemy serek Philadelphia, całość doprawiamy solą i pieprzem i blendujemy na gładką masę
pastę przekładamy na kilka godzin do lodówki i gotowe, smacznego ;-)