Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U Babci Stefci kapusta na Wigilię musi być.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5703
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5703
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, zalać wodą, gdy się zagotuje wsypać kaszę, dodać kminek, listek laurowy i posilić do smaku. Pod koniec gotowania zakwasić kwaskiem i podawać na stół Wigilijny.