Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U Babci Stefci kapusta na Wigilię musi być.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 76
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 76
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, zalać wodą, gdy się zagotuje wsypać kaszę, dodać kminek, listek laurowy i posilić do smaku. Pod koniec gotowania zakwasić kwaskiem i podawać na stół Wigilijny.