Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna kapustka - dodatek do obiadu albo danie glowne.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 293
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 293
Składniki
Boczek pokroic w drobna kostke, wrzucic na duza patelnie lub do rondla, wysmazyc na skwarki. Wrzucic na to cebule i czosnek, zeszklic. Dodac poszatkowana kapuste, podlac woda lub bulionem warzywnym (lepiej!), przykryc i poddusic, az kapustka zmieknie. Potem dodac pomidory, poddusic jeszcze ok. 10 minut. Doprawic przyprawami. Kapusta powinna byc kwasno-slodka.
Smacznego! 20.01.2010