Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna kapustka - dodatek do obiadu albo danie glowne.
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 76
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 214
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 76
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 214
Składniki
Boczek pokroic w drobna kostke, wrzucic na duza patelnie lub do rondla, wysmazyc na skwarki. Wrzucic na to cebule i czosnek, zeszklic. Dodac poszatkowana kapuste, podlac woda lub bulionem warzywnym (lepiej!), przykryc i poddusic, az kapustka zmieknie. Potem dodac pomidory, poddusic jeszcze ok. 10 minut. Doprawic przyprawami. Kapusta powinna byc kwasno-slodka.
Smacznego! 20.01.2010