Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rabarbaru ci u mnie dostatek tego roku
To przepis na łatwy do przygotowania, soczysty, wyjątkowo pyszny filet z pier...
Odsłon: 74
Gulasz z mięsa wieprzowego mieszanego - delikatnej polędwicy i lekko tłustej...
Odsłon: 403
To przepis na łatwy do przygotowania, soczysty, wyjątkowo pyszny filet z pier...
Odsłon: 74
Gulasz z mięsa wieprzowego mieszanego - delikatnej polędwicy i lekko tłustej...
Odsłon: 403
Składniki
Mięso doprawić, smażyć na oleju z obu stron ( ok.15 min) ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Rabarbar (młodego nie trzeba obierać) pokroić na 3 cm części i szybko ( ok.3 min) obsmażyć na maśle w towarzystwie cukru, imbiru i cynamonu - stale ale z czułością mieszać zawartość patelni.
Ten karczek miał wylądować na grillu ale niestety leje z nieba , cóż więc było robić , cóż?