Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rabarbaru ci u mnie dostatek tego roku
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 493
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 303
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 965
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 206
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 732
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 493
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 303
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 965
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 206
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 732
Składniki
Mięso doprawić, smażyć na oleju z obu stron ( ok.15 min) ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Rabarbar (młodego nie trzeba obierać) pokroić na 3 cm części i szybko ( ok.3 min) obsmażyć na maśle w towarzystwie cukru, imbiru i cynamonu - stale ale z czułością mieszać zawartość patelni.
Ten karczek miał wylądować na grillu ale niestety leje z nieba , cóż więc było robić , cóż?