Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rabarbaru ci u mnie dostatek tego roku
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 432
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2778
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1664
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14494
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 432
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2778
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1664
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14494
Składniki
Mięso doprawić, smażyć na oleju z obu stron ( ok.15 min) ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Rabarbar (młodego nie trzeba obierać) pokroić na 3 cm części i szybko ( ok.3 min) obsmażyć na maśle w towarzystwie cukru, imbiru i cynamonu - stale ale z czułością mieszać zawartość patelni.
Ten karczek miał wylądować na grillu ale niestety leje z nieba , cóż więc było robić , cóż?