Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc ostatnio na szkoleniu zostały podane tartaletki z .... karmelizowaną czerwoną cebulą i zakochałam się :) Postanowiłam powtórzyć ten przepis w domu tylko zamiast na tartaletkach czerwona cebula znalazła się na cieście francuskim, a później na grzankach.
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 769
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 340
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 215
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 726
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 769
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 340
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 215
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 726
Składniki
Na patelni roztopić masło. Cebulę obrać, pokroić w pióra i wrzucić na gorącą patelnię, posolić.
Podsmażać przez około 10 min, przy czym cały czas pilnować aby cebula się nie spaliła bo całość wyjdzie gorzka.
Na koniec smażenia dodać miód, ocet balsamiczny i trzymać na patelni jeszcze około 2 minuty.