Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijny karp w galarecie dla najmłodszych ;-)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5339
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5068
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5339
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5068
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Do rondelka z posoloną wodą wrzucić wycięte z warzyw gwiazdki i zioła. Kiedy warzywa zmiękną włożyć rybę i gotować ją w aromatycznym wywarze ok 10-12 min.Wyjąć karpia i gwiazdki.Po przestudzeniu bardzo dokładnie obrać rybę z ości...pamiętając,że to dla naszych maluchów ;-) Do gorącego rosołu wsypać żelatynę i poczekać,aż się rozpuści - nie gotować. W pojemniczkach (ja miałam po Monte) ułożyć rybę i gwiazdki warzywne.Zalać rosołem z żelatyną i wstawić do lodówki.
SMACZNEGO