Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijny karp w galarecie dla najmłodszych ;-)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34969
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18172
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34969
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18172
Składniki
Do rondelka z posoloną wodą wrzucić wycięte z warzyw gwiazdki i zioła. Kiedy warzywa zmiękną włożyć rybę i gotować ją w aromatycznym wywarze ok 10-12 min.Wyjąć karpia i gwiazdki.Po przestudzeniu bardzo dokładnie obrać rybę z ości...pamiętając,że to dla naszych maluchów ;-) Do gorącego rosołu wsypać żelatynę i poczekać,aż się rozpuści - nie gotować. W pojemniczkach (ja miałam po Monte) ułożyć rybę i gwiazdki warzywne.Zalać rosołem z żelatyną i wstawić do lodówki.
SMACZNEGO