Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp z masłem ziołowym smakuje wybornie.
Wykonanie:
Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, oprószyć mąką, polać sokiem z limonki. Każdy filety maczaj w rozmąconym jajku z dodatkiem mleka, obtaczaj w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Następnie karpia przełóż do naczynia żaroodpornego i zapiec w temperaturze 160 stopni przez 15 minut. Miękkie masło utrzyj ze startym serem, posiekanym czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową, ukształtuj placek o grubości 1 cm i mocno schłodź. Następie literatką powycinaj kółka, i na każdym kawałku karpia ułóż porcje masła ziołowego.
Marynowane z dodatkiem ziaren sezamu, to aromatyczne ćwiartki kurczaka pieczo...
Odsłon: 6635
Smaczne, rozpływające się w ustach o chrupiącej skórce skrzydełka zasmakują k...
Odsłon: 871
Wiosna to ulubiony czas na lekkie surówki. Można je jeść bez końca, eksperyme...
Odsłon: 4
Pyszna, sycąca domowa lasagne wzbogacona o pieczarki.
Odsłon: 10
Zapiekanka wiejska - czyli prosta zapiekanka ziemniaczana z boczkiem - to szy...
Odsłon: 34
Na wielu stołach w niedzielę gości rosół. Głównie drobiowy. Zazwyczaj wtedy z...
Odsłon: 2180
Wiosna to ulubiony czas na lekkie surówki. Można je jeść bez końca, eksperyme...
Odsłon: 4
Pyszna, sycąca domowa lasagne wzbogacona o pieczarki.
Odsłon: 10
Zapiekanka wiejska - czyli prosta zapiekanka ziemniaczana z boczkiem - to szy...
Odsłon: 34
Na wielu stołach w niedzielę gości rosół. Głównie drobiowy. Zazwyczaj wtedy z...
Odsłon: 2180
Składniki
Wykonanie: Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, oprószyć mąką, polać sokiem z limonki. Każdy filety maczaj w rozmąconym jajku z dodatkiem mleka, obtaczaj w bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Następnie karpia przełóż do naczynia żaroodpornego i zapiec w temperaturze 160 stopni przez 15 minut. Miękkie masło utrzyj ze startym serem, posiekanym czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową, ukształtuj placek o grubości 1 cm i mocno schłodź. Następie literatką powycinaj kółka, i na każdym kawałku karpia ułóż porcje masła ziołowego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Nadziewane ziemniaczki z grilla
Przekąski
Wątrobowy torcik
Przekąski
Parówki z serwem otulone boczkiem
Przekąski
Jak gotować Szparagi?? Przepis na szparagi z sosem Holenderskim i Szynką Parmeńską
Nadziewane ziemniaczki z grilla
Dzisiaj polecam ziemniaczki nadziewane pysznościami, a następnie grillowane n...
Odsłon: 121
Wątrobowy torcik
Torcik z wątroby przełożony pysznym farszem smakuje wybornie. Dla smakoszy w...
Odsłon: 47