Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimna jesień też ma swoje plusy
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35695
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1204
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35695
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1204
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
        
        
                Składniki
Rydze wraz z pokrojoną w kostkę cebulą porządnie zesmażyć na maśle ( do chrupkości), zalać śmietaną , doprawić i całość zesmażyć dalej na dużym ogniu ok. 5 min.
Ostudzone grzyby wymieszać z kaszą oraz surowym jajem. Tę mieszankę pzrełożć do wysmarowanego masłem naczynia do zapiekania- piec w piekarniku 190 st. ok.25 min.
Mniam.... warto było szaleć po lesie.