Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 241 Ocena: 7833
Dodano: 17.10.2011
Odsłon: 26389
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Rydze wraz z pokrojoną w kostkę cebulą porządnie zesmażyć na maśle ( do chrupkości), zalać śmietaną , doprawić i całość zesmażyć dalej na dużym ogniu ok. 5 min.
Ostudzone grzyby wymieszać z kaszą oraz surowym jajem. Tę mieszankę pzrełożć do wysmarowanego masłem naczynia do zapiekania- piec w piekarniku 190 st. ok.25 min.
Mniam.... warto było szaleć po lesie.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 17 października 2011Zgłoś do usunięcia
Rydze....to rarytas.Przepis aż slinka cieknie.!!!!!!!!2 Kto głosował? | Odpowiedz