Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimna jesień też ma swoje plusy
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 381
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11159
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 381
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11159
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Składniki
Rydze wraz z pokrojoną w kostkę cebulą porządnie zesmażyć na maśle ( do chrupkości), zalać śmietaną , doprawić i całość zesmażyć dalej na dużym ogniu ok. 5 min.
Ostudzone grzyby wymieszać z kaszą oraz surowym jajem. Tę mieszankę pzrełożć do wysmarowanego masłem naczynia do zapiekania- piec w piekarniku 190 st. ok.25 min.
Mniam.... warto było szaleć po lesie.