Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie z kaszy gryczanej.
Polecam sos mięsny z warzywami, podany z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym :)
Odsłon: 2670
Smacznie, tanio i do spożycia na zimno.
Odsłon: 4447
Staropolski przepis na wyborne i smaczne pierogi. Polecam ten przepis.
Odsłon: 510
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 9202
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 72
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 9202
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 72
Składniki
Wykonanie: Kaszę wsypać do garnka, zalać mlekiem wymieszanym z wodą i mieszając gotować na małym ogniu, przyprawić do smaku i ugotować do miękkości. Cebulę drobno posiekać i zrumienić na maśle. Ugotowaną kaszę rozłożyć do salaterek, posypać twarogiem, obłożyć przyrumienioną cebulką. Podawać na ciepło.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Jajka w cieście francuskim
Dla wielu osób śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto, aby było smacz...
Odsłon: 1076
Różowe jajka
Wielkanoc kojarzy się z jajkami i kolorami. Nie ma lepszego pomysłu, niż połą...
Odsłon: 2991