Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie z kaszy gryczanej.
Polecam.
Odsłon: 185
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 71
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 132
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 636
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 608
Polecam.
Odsłon: 185
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 71
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 132
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 636
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 608
Składniki
Wykonanie: Kaszę wsypać do garnka, zalać mlekiem wymieszanym z wodą i mieszając gotować na małym ogniu, przyprawić do smaku i ugotować do miękkości. Cebulę drobno posiekać i zrumienić na maśle. Ugotowaną kaszę rozłożyć do salaterek, posypać twarogiem, obłożyć przyrumienioną cebulką. Podawać na ciepło.