Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja zabieram ją w pudełeczku do pracy. Kasza najlepiej smakuje jak wszystkie składniki się przegryzą.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Kaszę jaglaną przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Paprykę pokroić w grubą kostkę, oliwki przeciąć na pół. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i podsmażyć na nim paprykę. Następnie dodać kaszę, oliwki, posiekany szczypiorek oraz doprawić do smaku i wymieszać. Kaszę przełożyć na talerzyki.