Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa, zdrowa i smaczna propozycja. Może być podana na ciepło, jak i na zimno, doskonale sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 97
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9350
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4901
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 40
Dziś do pracy.
Odsłon: 647
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 97
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9350
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4901
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 40
Dziś do pracy.
Odsłon: 647
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pieczarki pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i zeszklić na nim przeciśnięty przez praskę czosnek. Następnie dodać szpinak, chwilę podsmażyć. Odstawić. Na patelni znów rozgrzać olej i podsmażyć na nim pieczarki. Następnie dodać szpinak oraz kaszę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Kaszę przełożyć na talerzyki.