Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa, zdrowa i smaczna propozycja. Może być podana na ciepło, jak i na zimno, doskonale sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 26
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2263
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 160
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 26
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2263
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 160
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pieczarki pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i zeszklić na nim przeciśnięty przez praskę czosnek. Następnie dodać szpinak, chwilę podsmażyć. Odstawić. Na patelni znów rozgrzać olej i podsmażyć na nim pieczarki. Następnie dodać szpinak oraz kaszę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Kaszę przełożyć na talerzyki.