Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa, zdrowa i smaczna propozycja. Może być podana na ciepło, jak i na zimno, doskonale sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy.
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 436
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 4895
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 436
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 4895
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować na sypko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pieczarki pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki oleju i zeszklić na nim przeciśnięty przez praskę czosnek. Następnie dodać szpinak, chwilę podsmażyć. Odstawić. Na patelni znów rozgrzać olej i podsmażyć na nim pieczarki. Następnie dodać szpinak oraz kaszę i wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i chwilę smażyć. Kaszę przełożyć na talerzyki.