Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1326
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1326
Składniki
Szklankę mleka zagotować, w drugiej szklance mleka rozpuścić grysik i cukier, wlać na gotujące się mleko i intensywnie mieszać aby nie zrobiły się grudki, gotować 5 min. Gorący grysik przelać do miseczek polanych wcześniej zimną wodą, gdy przestygnie wysypać z miseczek na talerzyki, udekorować sokiem borówkowym z owocami