Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28610
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28610
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Składniki
Szklankę mleka zagotować, w drugiej szklance mleka rozpuścić grysik i cukier, wlać na gotujące się mleko i intensywnie mieszać aby nie zrobiły się grudki, gotować 5 min. Gorący grysik przelać do miseczek polanych wcześniej zimną wodą, gdy przestygnie wysypać z miseczek na talerzyki, udekorować sokiem borówkowym z owocami