Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13013
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13013
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Składniki
Piersi pokroić w kostkę,podsmażyć na oleju z dodatkiem przypraw i soli.Kapustę drobno poszatkować,przygotować sos:majonez połączyć ze śmietaną dodać wyciśnięty czosnek,pokrojony drobno koper,sól.Ogórki pokroić w plastry,dodać do kapusty wymieszać z sosem.Sałatkę ułożyć na półmisku na to wyłożyć mięso(gorące).Można podawać z frytkami,smakuje dobrze.