Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska przekąska w polskim wydaniu. Przepis z mojej nagrody książkowej " Złota łyżka ". Niech idzie w świat :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 489
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 828
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 616
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 489
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 828
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 616
Składniki
Winogrona i szczypiorek opłukać i lekko osuszyć. Ser pokroić w cieniutkie plastry lub użyć sera mierzwionego. Każdy plaster pokroić w plastry o szerokości około 2 cm w które owijamy winogrona. Szczypiorkiem owinąć każde zawiniątko. Grona ułożyć na talerzu posypać papryką i skropić syropem. Podajemy na stół.