Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska przekąska w polskim wydaniu. Przepis z mojej nagrody książkowej " Złota łyżka ". Niech idzie w świat :)
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 746
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4210
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17512
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3306
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 246
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 746
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4210
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17512
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3306
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 246
Składniki
Winogrona i szczypiorek opłukać i lekko osuszyć. Ser pokroić w cieniutkie plastry lub użyć sera mierzwionego. Każdy plaster pokroić w plastry o szerokości około 2 cm w które owijamy winogrona. Szczypiorkiem owinąć każde zawiniątko. Grona ułożyć na talerzu posypać papryką i skropić syropem. Podajemy na stół.