Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza polska kuchnia słynie z kiełbasy, chyba w każdym domu jest ona często podawana. U mnie również się pojawia, ale jak zawsze musiałam ją trochę zmodyfikować. Wystarczył ser i przyprawy, aby zyskała nowy charakter i ciekawy wygląd.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 321
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 722
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 741
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 321
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 722
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 741
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Kiełbaski naciąć, nafaszerować serem i obficie posypać przyprawą do grilla. Tak przygotowane kiełbaski ułożyć na ruszcie od piekarnika i piec w temp. 180 stopni przez ok. 15 min. Smacznego :)