Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza polska kuchnia słynie z kiełbasy, chyba w każdym domu jest ona często podawana. U mnie również się pojawia, ale jak zawsze musiałam ją trochę zmodyfikować. Wystarczył ser i przyprawy, aby zyskała nowy charakter i ciekawy wygląd.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7163
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7163
Składniki
Kiełbaski naciąć, nafaszerować serem i obficie posypać przyprawą do grilla. Tak przygotowane kiełbaski ułożyć na ruszcie od piekarnika i piec w temp. 180 stopni przez ok. 15 min. Smacznego :)