Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza polska kuchnia słynie z kiełbasy, chyba w każdym domu jest ona często podawana. U mnie również się pojawia, ale jak zawsze musiałam ją trochę zmodyfikować. Wystarczył ser i przyprawy, aby zyskała nowy charakter i ciekawy wygląd.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 751
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5442
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9269
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 145
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 102
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 751
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5442
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9269
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 145
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 102
Składniki
Kiełbaski naciąć, nafaszerować serem i obficie posypać przyprawą do grilla. Tak przygotowane kiełbaski ułożyć na ruszcie od piekarnika i piec w temp. 180 stopni przez ok. 15 min. Smacznego :)