Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na ogrodowe przyjecie dla przyjaciół.Szybkie w wykonaniu a jakie oryginalne.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13285
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7455
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13285
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7455
Składniki
-kiełbaski przekroić wzdłuż i każdą cześć pokroić na 3 części -do miski wbić jajko i delikatnie go ubić ,następnie dodać przyprawy i mąkę -dokładnie wszystko razem wymieszać i dodać na samym końcu majonez i powtórnie zamieszać tak aby powstała jednolita masa o konsystencji gęstej śmietany(czasem należy dolać troszkę mleka lub dodać więcej mąki-jest to zależne od wielkości jaja) -kiełbaski maczać w powstałym cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiany kolor Polecam podawać z zestawem surówek.Smacznego!!!!