Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Również szybka przekąska, wszak banalnie prosta ale smaczna
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10606
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4775
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9017
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1327
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10606
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4775
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9017
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1327
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i dość drobno kroimy. Wrzucamy na rozgrzaną patelnie z dodatkiem oleju rzepakowego. Dusimy aż pieczarki odparują nadmiar wody. Solimy i doprawiamy pieprzem. Następnie zostawiamy do ostygnięcia. Ciasto kroimy na równe kwadraty. Nakładamy pieczarki i zlepiamy rogami na przemian. Smarujemy białkiem i posypujemy suszonym majerankiem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika temp. 180C na ok 20-25 min. SMACZNEGO!!!