Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Również szybka przekąska, wszak banalnie prosta ale smaczna
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 62
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 118
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 174
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 62
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 118
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 174
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i dość drobno kroimy. Wrzucamy na rozgrzaną patelnie z dodatkiem oleju rzepakowego. Dusimy aż pieczarki odparują nadmiar wody. Solimy i doprawiamy pieprzem. Następnie zostawiamy do ostygnięcia. Ciasto kroimy na równe kwadraty. Nakładamy pieczarki i zlepiamy rogami na przemian. Smarujemy białkiem i posypujemy suszonym majerankiem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika temp. 180C na ok 20-25 min. SMACZNEGO!!!