Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś się nie stresuje bo obiad wspaniały szykuje, uwielbiają go mali i duzi oraz nasze głodne brzuchy.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1093
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113474
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1522
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1093
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113474
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1522
Składniki
Naszykować pieczarki, obrać je i pokroić.
Na patelni rozpuścić masło, dodać pokrojoną cebulę i ją podsmażyć.
Następnie dodać pieczarki, posolić, dodać pieprz i smażyć na wolnym ogniu do wyparowania soków.
Ciasto w z dłuż na dwa paski
i w poprzek kwadraty po około 10 cm.
Na gotowy kwadrat położyć przygotowany farsz.
Po zawijać boki z każdej strony.
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 minut i piec 35 minut w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Powiem wam że wyszły przepyszne.