Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś się nie stresuje bo obiad wspaniały szykuje, uwielbiają go mali i duzi oraz nasze głodne brzuchy.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 669
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 211
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 669
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 211
Składniki
Naszykować pieczarki, obrać je i pokroić.
Na patelni rozpuścić masło, dodać pokrojoną cebulę i ją podsmażyć.
Następnie dodać pieczarki, posolić, dodać pieprz i smażyć na wolnym ogniu do wyparowania soków.
Ciasto w z dłuż na dwa paski
i w poprzek kwadraty po około 10 cm.
Na gotowy kwadrat położyć przygotowany farsz.
Po zawijać boki z każdej strony.
Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 minut i piec 35 minut w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Powiem wam że wyszły przepyszne.