Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w wykonaniu bardzo smaczny kisz na francuskim ciescie
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13529
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5869
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7620
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13529
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5869
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7620
Składniki
Ciasto rozwijamy i wyscielamy nim naczynie na tarty,
Pieczarki, boczek i cebule kroimy na male kawaleczki i na lyzce masla podsmazamy chwile,
Przekladamy to na ciasto, posypujemy serem a na to wylewamy mieszanke jajeczno mleczno smietanowa doprawiona sola i piepszem
Dekorujemy resztkami ciasta jesli zostaly
Pieczemy pol godziny w 200 stopniach