Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w wykonaniu bardzo smaczny kisz na francuskim ciescie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8640
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8640
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Ciasto rozwijamy i wyscielamy nim naczynie na tarty,
Pieczarki, boczek i cebule kroimy na male kawaleczki i na lyzce masla podsmazamy chwile,
Przekladamy to na ciasto, posypujemy serem a na to wylewamy mieszanke jajeczno mleczno smietanowa doprawiona sola i piepszem
Dekorujemy resztkami ciasta jesli zostaly
Pieczemy pol godziny w 200 stopniach