Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na urozmaicenie zupy grzybowej, bądź barszczu.
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 1025
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 259
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 1025
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 259
Składniki
Drobno posiekaną cebulę oraz ugotowane i posiekane grzyby przesmażyć na maśle. Żółtka rozetrzeć z masłem, z białek ubić sztywną pianę.
Grzyby, żółtka i mąkę dokładnie wymieszać, a następnie dodawać stopniowo pianę z białek i delikatnie wymieszać. Kłaść łyżką małe kluseczki na wrzącą osoloną wodę, gotować ok. 10 minut. Podawać do wigilijnej zupy grzybowej lub barszczu.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 4339
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 7216