Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super lekka kolacja.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Wykonanie: Grysik ugotować na mleku, wbić jajka i dokładnie wymieszać. Następnie zagotować wodę z solą , kłaść łyżeczką kluseczki i poczekać aż wypłyną na powierzchnię. Kluski wyjmować łyżką cedzakową na talerze. Polać stopionym masłem i posypać startym żółtym serem.