Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl z zielonych warzyw z dodatkiem awokado, jabłka i imbiru to znakomita dawka witamin i zastrzyk energii. Taki koktajl z powodzeniem zastąpi posiłek, możesz wypić go na śniadanie lub podwieczorek.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 144
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1187
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 475
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 144
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1187
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 475
Składniki
Do misy blendera wrzuć umyty szpinak, jarmuż i natkę pietruszki. Dodaj podzielone na ósemki jabłko, miąższ z połowy awokado, ogórka pokrojonego na mniejsze kawałki i imbir.
Całość blenduj przez kilka minut, do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowy koktajl przelej do szklanki.