Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl z zielonych warzyw z dodatkiem awokado, jabłka i imbiru to znakomita dawka witamin i zastrzyk energii. Taki koktajl z powodzeniem zastąpi posiłek, możesz wypić go na śniadanie lub podwieczorek.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5683
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 71
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 104
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 590
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5683
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 71
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 104
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 590
Składniki
Do misy blendera wrzuć umyty szpinak, jarmuż i natkę pietruszki. Dodaj podzielone na ósemki jabłko, miąższ z połowy awokado, ogórka pokrojonego na mniejsze kawałki i imbir.
Całość blenduj przez kilka minut, do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowy koktajl przelej do szklanki.