Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl z zielonych warzyw z dodatkiem awokado, jabłka i imbiru to znakomita dawka witamin i zastrzyk energii. Taki koktajl z powodzeniem zastąpi posiłek, możesz wypić go na śniadanie lub podwieczorek.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3335
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 89
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 246
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3335
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 89
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 246
Składniki
Do misy blendera wrzuć umyty szpinak, jarmuż i natkę pietruszki. Dodaj podzielone na ósemki jabłko, miąższ z połowy awokado, ogórka pokrojonego na mniejsze kawałki i imbir.
Całość blenduj przez kilka minut, do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowy koktajl przelej do szklanki.