Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl z zielonych warzyw z dodatkiem awokado, jabłka i imbiru to znakomita dawka witamin i zastrzyk energii. Taki koktajl z powodzeniem zastąpi posiłek, możesz wypić go na śniadanie lub podwieczorek.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5383
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47836
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165701
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5383
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47836
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165701
Składniki
Do misy blendera wrzuć umyty szpinak, jarmuż i natkę pietruszki. Dodaj podzielone na ósemki jabłko, miąższ z połowy awokado, ogórka pokrojonego na mniejsze kawałki i imbir.
Całość blenduj przez kilka minut, do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowy koktajl przelej do szklanki.