Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne danie dla wegetarian.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
Wykonanie: Patisony umyć, obrać i pokroić w grube plastry i usmażyć na oleju do miękkości. Pod koniec smażenia przyprawić do smaku, dodać połówki pomidorków i rozmaryn. Po chwili zdjąć z ognia, dodać oliwki, wymieszać i podawać z pieczywem na kolację.