Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne danie dla wegetarian.
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 105
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 158
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2167
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 105
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 158
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2167
Składniki
Wykonanie: Patisony umyć, obrać i pokroić w grube plastry i usmażyć na oleju do miękkości. Pod koniec smażenia przyprawić do smaku, dodać połówki pomidorków i rozmaryn. Po chwili zdjąć z ognia, dodać oliwki, wymieszać i podawać z pieczywem na kolację.