Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane jajka cieszą zarówno oczy jak i podniebienie. Jajka barwiłam naturalnie używając liści czerwonej kapusty. Połówki jajek ułożyłam na młodych listkach rukoli. Na jajeczkach za pomocą ozdobnej tylki wycisnęłam majonezowe rozetki oraz ułożyłam po kawałku łososia lub wędzonej szynki. Wykończyłam układając po gałązce koperku lub listku rukoli.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 294
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 168
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28075
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 294
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 168
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28075
Składniki
Połówki jajek układamy na rukoli. Za pomocą tylki z końcówką mała gwiazdka na każdej połówce wyciskamy rozetkę. Układamy po ruloniku z łososia lub szynki. Ozdabiamy gałązką koperku lub listkiem rukoli. Tak przygotowane jajeczka są idealne na każdą okazję.