Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane jajka cieszą zarówno oczy jak i podniebienie. Jajka barwiłam naturalnie używając liści czerwonej kapusty. Połówki jajek ułożyłam na młodych listkach rukoli. Na jajeczkach za pomocą ozdobnej tylki wycisnęłam majonezowe rozetki oraz ułożyłam po kawałku łososia lub wędzonej szynki. Wykończyłam układając po gałązce koperku lub listku rukoli.
Połówki jajek układamy na rukoli. Za pomocą tylki z końcówką mała gwiazdka na każdej połówce wyciskamy rozetkę. Układamy po ruloniku z łososia lub szynki. Ozdabiamy gałązką koperku lub listkiem rukoli. Tak przygotowane jajeczka są idealne na każdą okazję.
Kura + boczek = To jest to! Zapraszam do wypróbowania przepisu!
Odsłon: 158
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 77
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 81
Kura + boczek = To jest to! Zapraszam do wypróbowania przepisu!
Odsłon: 158
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 77
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 81
Składniki
Połówki jajek układamy na rukoli. Za pomocą tylki z końcówką mała gwiazdka na każdej połówce wyciskamy rozetkę. Układamy po ruloniku z łososia lub szynki. Ozdabiamy gałązką koperku lub listkiem rukoli. Tak przygotowane jajeczka są idealne na każdą okazję.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Bób prażony
Przekąski
Chleb do odrywania
Przekąski
Chrupiące chipsy ze skórek bobu
Przekąski
Ciasto francuskie z szynką i serem
Bób prażony
Prażony bób to świetna alternatywa dla popcornu czy chipsów. Nadaje się do ch...
Odsłon: 120
Chleb do odrywania
Pyszny, mięciutki, z chrupiącą skórką aromatyczny chlebek, którym pachnie cał...
Odsłon: 369