Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane jajka cieszą zarówno oczy jak i podniebienie. Jajka barwiłam naturalnie używając liści czerwonej kapusty. Połówki jajek ułożyłam na młodych listkach rukoli. Na jajeczkach za pomocą ozdobnej tylki wycisnęłam majonezowe rozetki oraz ułożyłam po kawałku łososia lub wędzonej szynki. Wykończyłam układając po gałązce koperku lub listku rukoli.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 672
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 113
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 987
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 497
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 672
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 113
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 987
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 497
Składniki
Połówki jajek układamy na rukoli. Za pomocą tylki z końcówką mała gwiazdka na każdej połówce wyciskamy rozetkę. Układamy po ruloniku z łososia lub szynki. Ozdabiamy gałązką koperku lub listkiem rukoli. Tak przygotowane jajeczka są idealne na każdą okazję.