Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane jajka cieszą zarówno oczy jak i podniebienie. Jajka barwiłam naturalnie używając liści czerwonej kapusty. Połówki jajek ułożyłam na młodych listkach rukoli. Na jajeczkach za pomocą ozdobnej tylki wycisnęłam majonezowe rozetki oraz ułożyłam po kawałku łososia lub wędzonej szynki. Wykończyłam układając po gałązce koperku lub listku rukoli.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7668
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2830
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7668
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2830
Składniki
Połówki jajek układamy na rukoli. Za pomocą tylki z końcówką mała gwiazdka na każdej połówce wyciskamy rozetkę. Układamy po ruloniku z łososia lub szynki. Ozdabiamy gałązką koperku lub listkiem rukoli. Tak przygotowane jajeczka są idealne na każdą okazję.