Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane jajka cieszą zarówno oczy jak i podniebienie. Jajka barwiłam naturalnie używając liści czerwonej kapusty. Połówki jajek ułożyłam na młodych listkach rukoli. Na jajeczkach za pomocą ozdobnej tylki wycisnęłam majonezowe rozetki oraz ułożyłam po kawałku łososia lub wędzonej szynki. Wykończyłam układając po gałązce koperku lub listku rukoli.
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 463
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 26
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 1201
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4647
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 463
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 26
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 1201
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4647
Składniki
Połówki jajek układamy na rukoli. Za pomocą tylki z końcówką mała gwiazdka na każdej połówce wyciskamy rozetkę. Układamy po ruloniku z łososia lub szynki. Ozdabiamy gałązką koperku lub listkiem rukoli. Tak przygotowane jajeczka są idealne na każdą okazję.