Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialne w swojej prostocie roladki z łososia. Pięknie prezentują się na stole, ale tylko przez krótką chwilę, bo jako pierwsze znikają ze stołu. Koniecznie przygotujcie od razu podwójną porcję.
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2397
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 51
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 218
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3545
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2397
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 51
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 218
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3545
Składniki
Marchewki kroimy lub ścieramy na tarce w cienką zapałkę. Ogórka kroimy również w zapałkę. Pora cienko kroimy. Kapustę kroimy w cienkie paseczki. Na każdym plastrze łososia układamy porcję warzyw. Zwijamy roladkę. Jedną końcówkę roladki ścinamy ostrym nożem. Roladki układamy na półmisku podajemy z kawałkami cytryny oraz ulubionymi sosami. Roladki najlepiej jeść pałeczkami zanurzając w sosie. Smacznego.