Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialne w swojej prostocie roladki z łososia. Pięknie prezentują się na stole, ale tylko przez krótką chwilę, bo jako pierwsze znikają ze stołu. Koniecznie przygotujcie od razu podwójną porcję.
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1359
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1359
Składniki
Marchewki kroimy lub ścieramy na tarce w cienką zapałkę. Ogórka kroimy również w zapałkę. Pora cienko kroimy. Kapustę kroimy w cienkie paseczki. Na każdym plastrze łososia układamy porcję warzyw. Zwijamy roladkę. Jedną końcówkę roladki ścinamy ostrym nożem. Roladki układamy na półmisku podajemy z kawałkami cytryny oraz ulubionymi sosami. Roladki najlepiej jeść pałeczkami zanurzając w sosie. Smacznego.