Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialne w swojej prostocie roladki z łososia. Pięknie prezentują się na stole, ale tylko przez krótką chwilę, bo jako pierwsze znikają ze stołu. Koniecznie przygotujcie od razu podwójną porcję.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 92
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 92
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Składniki
Marchewki kroimy lub ścieramy na tarce w cienką zapałkę. Ogórka kroimy również w zapałkę. Pora cienko kroimy. Kapustę kroimy w cienkie paseczki. Na każdym plastrze łososia układamy porcję warzyw. Zwijamy roladkę. Jedną końcówkę roladki ścinamy ostrym nożem. Roladki układamy na półmisku podajemy z kawałkami cytryny oraz ulubionymi sosami. Roladki najlepiej jeść pałeczkami zanurzając w sosie. Smacznego.