Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna przekàska z pomidorkami,mozzarellà,majonezem I cebulkā
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13533
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7622
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13533
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7622
Składniki
przekrojone na połòwki pieczywko smarujemy majonezem układamy kràżki cebulki,przekrojone na polowę pomidorki,solimy I posypujemy chilli
dodajemy mozzarellki i mix pieprzòw
wszystko polewamy delikatnie oliwà z oliwek i posypujemy natkà pietruszki
można też dodać parę pokrojonych rzodkiewek ale niekoniecznie
albo parę listkòw świeżej kolendry jak lubimy
życzę smacznego ;-)