Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa, aromatyczna niezwykle pyszna konfitura stanowiącą oryginalny dodatek mięs i nie tylko
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6420
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 167
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 79
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6420
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 167
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 79
Składniki
Cebulę posiekać w półksiężyce. Do dużego garnka wlać olej. Następnie wrzucić cebulę, często mieszać i dusić ok 40 min. Wlać wino, dodać sól, pieprz, pieprz cayenne, cukier, tymianek. Całość wymieszać i dusić kolejne 20 minut. Dodać ocet balsamiczny i dusić co jakiś czas mieszając przez kolejne 30 minut. Gotowe, smacznego.