Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa, aromatyczna niezwykle pyszna konfitura stanowiącą oryginalny dodatek mięs i nie tylko
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 34
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 161
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1373
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 34
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 161
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1373
Składniki
Cebulę posiekać w półksiężyce. Do dużego garnka wlać olej. Następnie wrzucić cebulę, często mieszać i dusić ok 40 min. Wlać wino, dodać sól, pieprz, pieprz cayenne, cukier, tymianek. Całość wymieszać i dusić kolejne 20 minut. Dodać ocet balsamiczny i dusić co jakiś czas mieszając przez kolejne 30 minut. Gotowe, smacznego.