Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa, aromatyczna niezwykle pyszna konfitura stanowiącą oryginalny dodatek mięs i nie tylko
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 17
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2806
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4160
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 17
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2806
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4160
Składniki
Cebulę posiekać w półksiężyce. Do dużego garnka wlać olej. Następnie wrzucić cebulę, często mieszać i dusić ok 40 min. Wlać wino, dodać sól, pieprz, pieprz cayenne, cukier, tymianek. Całość wymieszać i dusić kolejne 20 minut. Dodać ocet balsamiczny i dusić co jakiś czas mieszając przez kolejne 30 minut. Gotowe, smacznego.